Vr.14-8 en Za. 15-8: Natuurlijk Orinoco!

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren

Ga naar beneden

Vr.14-8 en Za. 15-8: Natuurlijk Orinoco!

Bericht  Grafmat op 13.08.15 23:45

Orinoco Radio Weekend!!

Uw ZC moet helaas melden dat, ondanks het feit dat hij voornemens was dit weekend weer te gaan knallen, hij zulke ernstige PC-problemen heeft dat dit weekend uitzenden nu al gerust tot de onmogelijkheden mag worden gerekend. Mijn PC of een hardwareonderdeel in mijn PC lijkt er definitief de brui aan te hebben gegeven, maar ik kom er niet achter welk hardwareonderdeel het is en de PC moet dus naar de dokter. Een mooi moment om te wijzen op de mogelijkheid en noodzaak om te doneren aan Orinoco Radio om deze zender in de lucht te houden... (GEINTJE!!)

Maar uiteraaaaaaaaaaaard is er gewoon keiharde Orinoco Radio dit weekend, zowel op vrijdag als op zaterdag. Deze keer dus even in een 'integrale aankondiging aangezien DaveEvans en Roche in gebroederlijke samenwerking beide avonden zullen gaan verzorgen.

Ik laat het aan de beide heren om nadere toelichting op de uitzending te geven, ik wilde alleen even melden dat ikzelf momenteel niet in staat ben om uit te zenden, maar dat dat een geweldig radioweekend Orinoco op geen enkele manier in de weg staat!


Tot Orinoco!

Grafmat aka Ard
avatar
Grafmat
Moderator
Moderator

Aantal berichten : 3703
Registratiedatum : 18-12-08
Leeftijd : 46

http://www.hookedonred.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum