I'm a poor lonesome cowboy

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Ga naar beneden

I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 06.09.09 20:01

... and I am far away from my former home.

Veel mensen kennen mij niet. En dat hou ik bewust zo. Ik heb nogal een verleden in deze groep en sinds de oude hamers (moderators) zijn vertrokken wil ik niet tekeer gaan zoals ik regelmatig deed.

Toch wil ik de mensen die mij al vele jaren kennen even vertellen hoe het mij momenteel vergaat. Rond 1 juli jl. hebben mijn vrouw en ik besloten om te gaan scheiden. Na 32 dagen in een tent geleefd te hebben, woon ik sinds half augustus in het noorden van Friesland, vlakbij Leeuwarden.

Vele maanden voorafgaand aan mijn beslisssing heb ik nagedacht over wel of niet scheiden. Een keuze tussen hart en verstand. Uiteindelijk won het hart.

Het staat hier gemakkelijk geschreven. Gevangen in een paar zinnen, maar de beslissing is zwaar geweest. En de maanden na de beslissing zijn ook enorm zwaar geweest. Want er zijn wel vier kinderen in het spel. Ik heb veel mensen in mijn persoonlijke omgeving pijn gedaan met mijn beslissing en draag de consequenties. Maar nog steeds ben ik ervan overtuigd dat het de juiste beslissing is geweest.

I am a poor lonesome cowboy. Poor wel, maar lonesome ben ik al die tijd niet echt geweest. Een vrouw die ik al een paar jaar ken, heb ik de afgelopen maanden steeds beter leren kennen en het gevolg is dat we veel, heel erg veel samen zijn. Deze vrouw maakt alle verdriet en pijn een beetje dragelijk.

Het is een moeilijke tijd en hoop dat het straks wat beter gaat. Ik hoop dat mijn ex-vrouw gelukkiger wordt , want het is mij niet gelukt haar gelukkiger te maken. Hopelijk zien de kinderen, dat deze stap door mij genomen, hun vader gelukkiger maakt.

Verder wens ik iedereen die momenteel zware tijden meemaakt, heel veel sterkte en kracht toe.

Greetz,

Cowboy


(to be continued?)

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Joyce op 06.09.09 22:32

Wat een verhaal Cow.. Crying or Very sad
Scheiden is altijd een pijnlijke gebeurtenis en helemaal als er kinderen bij betrokken zijn.
Ik hoop dat er gauw betere tijden aanbreken voor alle partijen...

Sterkte en dikke kus van mij...
avatar
Joyce
Music-Master
Music-Master

Aantal berichten : 6327
Registratiedatum : 16-12-08
Woonplaats : Top van de Randstad

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  snoopy op 07.09.09 10:06

Jeetje, Cow.....heel veel sterkte en alle goeds voor de toekomst!!!
avatar
snoopy
Music-Maniac !!!
Music-Maniac !!!

Aantal berichten : 2844
Registratiedatum : 17-12-08
Leeftijd : 58
Woonplaats : Assen

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Vleertje op 07.09.09 10:53

Niet kennen is geen reden om je geen sterkte te wensen bij een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Scheiden is altijd heftig en ook al is het je eigen keuze gaat het toch gepaard met verdriet en heftige gevoelens.

Veel sterkte met het plaatsen van alles de komende tijd Cow.
avatar
Vleertje
Music-Master
Music-Master

Aantal berichten : 6139
Registratiedatum : 16-12-08
Leeftijd : 46
Woonplaats : De wereld

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 07.09.09 21:49

Ja cow, het leven zit vol met kleine verassingen but hey what else is new??
Jij zit aan de beslissende kant en ik zat aan de andere de beslissing ontvangende kant dit jaar.
Hoe dan ook het is rampspoed en ellende en iets wat ik in geen geval zelfs mijn ergste (op een of twee na wellicht) vijanden zou toewensen.
Ik kan alleen maar hopen voor jullie dat je allemaal het geluk vinden zal waar een ieder naar op zoek is en wens jou, je ex, je vriendin, en je kids alle succes daarbij en het is je gegund!!!!!!!!!
Bedenk verder maar dat "the Boss" voor elke stemming een klassieker op zijn repetoire heeft........Point Blank!!!!!!!!!!

Hummetje a.k.a. JourneymanGast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

vervolg

Bericht  Gast op 08.09.09 11:25

Meteen gisteren Point Blank opgezet. Heel toepasselijk. Het is wonderbaarlijk dat zoveel nummers van Bruce uit het leven gegrepen zijn. Iedereen hartelijk bedankt voor de mooie reacties.

Ik schreef "to be continued(?)". Ik denk dat dit het moment is om het verhaal te vervolgen. Wat ik ga vertellen zal voor sommigen een schok zijn. En voor sommigen zal het geen verrassing zijn.

Op 27 september aanstaande is er een meeting. Nien vroeg aan mij of we niet konden carpoolen. Een hele kleine moeite, want haar auto staat achter die van mij...

Nien kwam zo'n drie of vier jaar geleden bij de Vrienden Van. De groep was verdeeld in de oude garde en de nieuwelingen. Het was verbazingwekkend hoe ze zich met groot gemak tussen de oudgedienden wurmde. Ik kon het meteen al goed vinden met haar. Het schijnt dat we elkaar tijdens de eerste meeting voor haar al snel veelvuldig bij elkaar in de buurt waren. Iedereen zag dat er iets was tussen ons, alleen wijzelf zagen dat niet. Toen we het zelf zagen hebben we het contact tot een minimum beperkt, want ik was getrouwd.

We hebben de nodige meetings meegemaakt waar we samen optrokken en af en toe msn-contact. In 2008 hebben we elkaar amper gesproken en helemaal niet gezien. Eind december spraken we af elkaar te zien om eens bij te praten. Sindsdien was er geen houden meer aan.

Om het verhaal kort te houden: Sinds juli zijn we samen.

Nogmaals, wat ik hier schrijf, beslaat een periode van vele maanden. Een periode van twijfel, van pijn, van keuzes, van afsluiten, van opnieuw beginnen. Denk na voordat je je oordeel hier post. Mij privé mailen of op msn aanspreken mag altijd. Ik weet dat ik de dader ben. Mijn persoonlijke omgeving heeft me laten vallen. Ik heb op Nien en een paar "virtuele" vrienden na, niemand meer. Dat is okee. Dat zijn de consequenties en die draag ik. Maar ik ben ook maar een mens. En ook ik probeer een goed mens te zijn. Een mens die probeert de juiste keuzes te maken.

Groetjes van

Cowboy en Nien
(gepost in overleg en met toestemming van Nien)

En mocht je de behoefte hebben: Nien mag je ook altijd mailen of aanspreken.

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 08.09.09 13:32

Ha die Cow en Nien,

Als eerste gefeliciteerd en als tweede word gewoon erg gelukkig meer niet, het leven is al veel en veels te kort om je tijd te verdoen met ongelukkig wezen. Ik wist gewoon door een of ander, noem het maar onderbuikgevoel, dat je/jullie Point Blank uitstekend konden waarderen het blijft gek hoe The Boss idd zeer toepasselijke songs iedere keer weer weet te brengen en voor iedere gelegenheid!!
Maar goed, wie ben ik om je/jullie te veroordelen of te beoordelen?? Ik weet maar al te goed hoe het allemaal voelt zowel van de ene als van de andere zijde euforie en mistroostigheid zijn mij bekende emoties in ieder geval. Nogmaals, word gewoon lekker gelukkig met welke en elke keuze die je maakt of gemaakt hebt en zie jullie hopelijk op de meeting!!!!!!!!!! Ik heb begrepen dat die meeting op de Cadillac Ranch zal plaatsvinden hahahaha!!!!

Good Luck Cowboy!!!!!!!!!!!!!!!(and Cowgirl Nien!!!!!!!!!!!!)

Hummetje


Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Joyce op 08.09.09 15:26..Ik dacht al.... waar blijft het vervolg van dit verhaal
Maar daar was het toch vandaag ....

Enne... ik oordeel en veroordeel niet...het is jullie leven en daar heeft niemand wat mee te maken, behalve jullie zelf....(met alle omstandigheden die daar bij horen.)
Nien en Cow...ik wens jullie alle geluk van de wereld....maak er wat moois van !!

Joyce

avatar
Joyce
Music-Master
Music-Master

Aantal berichten : 6327
Registratiedatum : 16-12-08
Woonplaats : Top van de Randstad

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Joyce op 08.09.09 15:39

avatar
Joyce
Music-Master
Music-Master

Aantal berichten : 6327
Registratiedatum : 16-12-08
Woonplaats : Top van de Randstad

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Nien op 08.09.09 16:59

Wat een lieve reacties tot nog toe..

Ik zal ook maar een stukje schrijven.. Alhoewel Cow het mooi omschreven heeft.
Ik weet dat het voor een aantal geen verassing is geweest dit te lezen. Ik weet dat er een tijd is geweest dat er verschillende roddels over ons zijn rond gegaan. Daarop wil ik alleen maar zeggen dat, behalve een goed contact, er toen tussen ons niets was. Wel waren we er ons van bewust dat we afstand moesten houden en dat hebben we zo goed mogelijk gedaan. En zolang ik in Limburg woonde en Cow in Friesland, ging dat prima!
De rede voor mij, overgings, om in Leeuwarden te gaan studeren, had toen ik de keuze maakte, niets met Cow te maken. De studie die ik nu volg wordt alleen in Leeuwarden en Breda gegeven en ik had bij de school in Leeuwarden een veel beter begeleidingsproject waar ik in zou stappen.
Maar behalve een spanning, waren wij ook goede vrienden geworden. Vrienden die veel van elkaar herkenden en elkaar goed konden helpen.. Het was dé rede om niet helemaal te stoppen met het contact wat we hadden. Alhoewel dat ook de laatste tijd vaak ter sprake kwam.

Het loopt nu allemaal anders. Anders als dat ik ooit had gedacht en had gehoopt.

We zijn nu waar we zijn.. Wij zijn een stel. De roddels van toen, zijn nu werkelijkheid. Hoe lastig onze situatie ook is, wij zijn er gelukkig mee, en daar gaat het om. We zijn nog lang niet door de lastige periode heen, maar we komen er wel.

Dank voor alle reacties tot nog toe.

Liefs,
Cowgirl Nien
avatar
Nien
Music-specialist
Music-specialist

Aantal berichten : 994
Registratiedatum : 17-12-08
Leeftijd : 33
Woonplaats : Fryslan

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Jorg op 08.09.09 19:07

Nina,

Dit verhaal is geen verrassing, zeker niet als je al 2,5 jaar weet dat er dingen spelen. Ik heb je leren kennen als een flapuit en een spring in het veld, iemand die op een eerste ontmoeting kan betoveren(ik weet het maar al te goed) met hartelijkheid, genegenheid, overgave. De eerste keer dat ik naar een VV meeting ging was ik wat angstig: wat moest ik daar, zaten die mensen wel op mij te wachten. Maar Proff haalde me over toch te komen en je regelde meteen het vervoer. Die paar kilometer om naar Den Bosch, dat was geen probleem. Anderhalf jaar later, opnames voor de Top 2000 a gogo, zelfde verhaal. Je bent een bijzonder mens. Degene die jouw liefde kreeg, moest wel een gelukkig man zijn. En toch, het leven is onvoorspelbaar. Verdriet en geluk liggen soms naast elkaar. Ik hoop dat je weet wat je doet en gelukkig wordt. Het is je gegund (K)

Jorg
Moderator
Moderator

Aantal berichten : 2934
Registratiedatum : 05-12-08
Leeftijd : 29

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Mies op 08.09.09 21:36

Ik heb op diverse meetings zowel Cow als Nien meegemaakt, en het verbaast me helemaal niet, dat het zo gelopen is Very Happy . Veel geluk samen!
avatar
Mies
Moderator
Moderator

Aantal berichten : 3383
Registratiedatum : 16-12-08
Leeftijd : 51
Woonplaats : Emmen

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Mauricedegier op 08.09.09 22:22

Heel veel geluk samen Nien en Cowboy
avatar
Mauricedegier
Beheerder
Beheerder

Aantal berichten : 4963
Registratiedatum : 31-12-08
Leeftijd : 36
Woonplaats : Eindhoven

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 08.09.09 22:28

I love you Veel geluk samen, Nien en Cow!! Very Happy I love you

Ben heel blij voor jullie!! Smile
En héél blij om te horen dat 't weer 'n stuk beter met je gaat, Cow!!

Kus,
Hanneke!

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Boontje op 09.09.09 9:42

Lieve Cow en Nien ,

Wat vertellen jullie me nou???? en ik al jaren verliefd zijn op cow ...ga jij er nou met hem vandoor....

Weer een gemiste kans laten liggen ....... Very Happy Very Happy
avatar
Boontje
Moderator
Moderator

Aantal berichten : 1789
Registratiedatum : 17-12-08
Leeftijd : 55
Woonplaats : Hutje Op de Hei

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 09.09.09 10:17

Jorg schreef:Degene die jouw liefde kreeg, moest wel een gelukkig man zijn. En toch, het leven is onvoorspelbaar. Verdriet en geluk liggen soms naast elkaar. Ik hoop dat je weet wat je doet en gelukkig wordt. Het is je gegund (K)

Ik ben supergelukkig. Na jaren van ontkennen en vermijden is de liefde blijkbaar toch sterker geweest en zijn Nina en ik toch alsnog bij elkaar gekomen. Je ziet het in films, en ons gebeurt het in werkelijkheid.

Nina weet drommels goed wat ze doet en ik hoop dat ze gelukkig is en blijft. Het is mij een voorrecht en een eer om deel uit te mogen maken van haar leven. Maar goed, je hebt je bericht aan Nina gericht, dus het is niet echt aan mij om te antwoorden. Ik wil alleen zeggen dat ik het heel moedig vindt dat je zo'n persoonlijk bericht op de groep durft te zetten. Mijn bewondering. Ik vind het heel mooi.

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 09.09.09 10:29

Boontje schreef:Lieve Cow en Nien ,

Wat vertellen jullie me nou???? en ik al jaren verliefd zijn op cow ...ga jij er nou met hem vandoor....

Weer een gemiste kans laten liggen ....... Very Happy Very Happy

Bestaat deeltijd-hokken?

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 09.09.09 10:37

Journeyman schreef:Ha die Cow en Nien,

Als eerste gefeliciteerd en als tweede word gewoon erg gelukkig meer niet, het leven is al veel en veels te kort om je tijd te verdoen met ongelukkig wezen. Ik wist gewoon door een of ander, noem het maar onderbuikgevoel, dat je/jullie Point Blank uitstekend konden waarderen het blijft gek hoe The Boss idd zeer toepasselijke songs iedere keer weer weet te brengen en voor iedere gelegenheid!!
Maar goed, wie ben ik om je/jullie te veroordelen of te beoordelen?? Ik weet maar al te goed hoe het allemaal voelt zowel van de ene als van de andere zijde euforie en mistroostigheid zijn mij bekende emoties in ieder geval. Nogmaals, word gewoon lekker gelukkig met welke en elke keuze die je maakt of gemaakt hebt en zie jullie hopelijk op de meeting!!!!!!!!!! Ik heb begrepen dat die meeting op de Cadillac Ranch zal plaatsvinden hahahaha!!!!

Good Luck Cowboy!!!!!!!!!!!!!!!(and Cowgirl Nien!!!!!!!!!!!!)

Hummetje


Nóg een Springsteenfan dus!! Eindelijk wordt het wat met deze groep Very Happy . Eindelijk, eindelijk iemand die ook Springsteenfan is. Bedankt voor je berichten. Ik dacht dat vooral de "oude garde" zou reageren. Ik ben blij verrast dat mensen die mij wat minder kennen ook reageren. Ik zag er erg tegenop om mijn verhaal te posten. Ik was bang voor de reacties. Iets soortgelijks is eerder gebeurd in de groep, en toen ontplofte de boel. Ik hoopte zo dat het deze keer niet zou gebeuren. En tot nu toe is het niet gebeurd. Iedereen die gereageerd heeft hartelijk bedankt. Het doet mij (en Nien ook) heel erg goed.

Groetjes,

Cow

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  snoopy op 09.09.09 10:53

snoopy schreef:Jeetje, Cow.....heel veel sterkte en alle goeds voor de toekomst!!!

Hé....na het lezen van het vervolg geloof ik dat ik het bericht iets moet aanpassen Smile ...ik wens JULLIE alle goeds voor de toekomst!!!
avatar
snoopy
Music-Maniac !!!
Music-Maniac !!!

Aantal berichten : 2844
Registratiedatum : 17-12-08
Leeftijd : 58
Woonplaats : Assen

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Roche op 09.09.09 13:20

Zo , dat is lekker.

Zit ik hier op de groep omdat ik al 7 jaar smoorverliefd ben op kersenvlaai gaat die koeienjongen er met het gebak vandoor..
Tis me wat , liefde . Ik denk dat ik maar weer even een stukje richting Friesland ga fietsen...

En als jullie de volgende keer weer niet thuis zijn , drink ik nooit meer beerenburg!
avatar
Roche
Music-Maniac !!!
Music-Maniac !!!

Aantal berichten : 2391
Registratiedatum : 17-12-08
Leeftijd : 62
Woonplaats : ergens in Groningen

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Joyce op 09.09.09 15:14

Roche schreef:Zo , dat is lekker.

Zit ik hier op de groep omdat ik al 7 jaar smoorverliefd ben op kersenvlaai gaat die koeienjongen er met het gebak vandoor..

hahaha... dit doet me ineens denken aan de tekst uit dat carnavalsliedje van Martine Bijl..
"Ik ben een Friese kruidkoek maar gekneed uit Limburgs deeg...."
avatar
Joyce
Music-Master
Music-Master

Aantal berichten : 6327
Registratiedatum : 16-12-08
Woonplaats : Top van de Randstad

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Boontje op 09.09.09 15:52

Roche schreef:Zo , dat is lekker.

Zit ik hier op de groep omdat ik al 7 jaar smoorverliefd ben op kersenvlaai gaat die koeienjongen er met het gebak vandoor..
Tis me wat , liefde . Ik denk dat ik maar weer even een stukje richting Friesland ga fietsen...

En als jullie de volgende keer weer niet thuis zijn , drink ik nooit meer beerenburg!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad rest ons niets anders nu onze grote liefdes bezet zijn om iets met elkaar te gaan beginnen
avatar
Boontje
Moderator
Moderator

Aantal berichten : 1789
Registratiedatum : 17-12-08
Leeftijd : 55
Woonplaats : Hutje Op de Hei

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gast op 09.09.09 20:33

Ik vond koeienvlaai een leukere combinatie. Sowwy Boon en Boot. Kersenboon of Kersenboot bekt niet lekker.
Koeienboon ook niet, of boonkoe, of koeboot.... Nee, doe mij maar een lekkere verse koeienvlaai.

Friese kruidkoek uit Limburgs deeg. Die is wel heel leuk Laughing
Helaas ben ik een nepfries.

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Silvie op 09.09.09 21:02

tja heb zitten dubben hier te reageren, ik hou me liever afzijdig van dit soort prive zaken.
Iedereen is oud en wijs genoeg te maken van hun leven wat ze willen. Alhoewel er wel normen en waarden zijn natuurlijk.

Ik wist dit al wel. Had ook al lang een vermoeden.
Waar ik steeds aan moet denken zijn aan je kinderen Cow. Ik vind het erg voor ze.
Want hoe dan ook, kids zijn de duppe. Hun vaste baken is weg.
En hoe oud ze ook zijn, ze krijgen een dreun die ze zullen moeten verwerken.
Dat was wat ik ff zeggen wil.
avatar
Silvie
Music-freak
Music-freak

Aantal berichten : 289
Registratiedatum : 04-12-08
Leeftijd : 52

http://wallofsound.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Dave Evans op 09.09.09 21:31

Tja wat Silvie daar zegt deel ik eigenlijk ook, vandaar dat ik mij ook stil hield. Let op! Ik veroordeel niemand hoor, want jullie zullen zelf wel het beste weten wat jullie doen. En de ins en outs ken ik ook niet. Maar pas er wel voor op dat je al het contact met je kinderen niet verliest Cow, dat zou erg jammer zijn!
Verder hoop ik wel dat jullie kunnen genieten van elkaar, maar probeer wel in gesprek te blijven met je ex Cow...........bepaalde zaken blijf je toch met elkaar delen.
Verder veel succes!

_________________
If music be the food of love, play on.
William Shakespeare
avatar
Dave Evans
Moderator
Moderator

Aantal berichten : 21156
Registratiedatum : 04-12-08
Leeftijd : 53
Woonplaats : Meppel

http://www.roberito.hyves.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm a poor lonesome cowboy

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum